Miksi ei?

1. Meillä ei ole varaa

Teillä on kuitenkin varaa olla ilman? Katsokaa ajassa eteenpäin. Missä haluat yrityksesi olevan 5-10 vuoden kuluttua? Mille uusille markkinoille pääsy kuuluu tavoitteisiisi? Ota huomioon myös Suomen väestörakenne ja EU-jäsenyyden vaikutus. Suomesta on hyvää vauhtia tulossa paljon kansainvälisempi, kun ulkomaista työvoimaa tarvitaan paikkaamaan väestön ikääntymisen aiheuttama vaje ja EU:n sisäinen työvoiman liikkuvuus lisääntyy. Yrityksesi tarvitsee pätevää henkilöstöä, jolla on riittävä kielitaito.

2. Meillä ei ole aikaa

Tyypillisin kurssimme on 90 minuuttia kerran viikossa, ja erityisesti yksilöopetuksessa tämä on mahdollista järjestää joustavasti sopimalla joka viikolle uusi aika. Opiskelijoille, jotka eivät voi sitoutua tämäntyyppiseen aikatauluun, voimme tarjota silloin tällöin pidettäviä kokonaisia tai puolikkaita intensiivipäiviä. Opetus voidaan järjestää ennen työpäivää, sen aikana tai sen jälkeen. Opetusta voidaan järjestää myös viikonloppuna. Jos Sinä tai henkilöstösi tarvitsette kielikoulutusta, löydämme tavan sovittaa sen aikatauluunne. Voimme myös järjestää opiskelua yllä kuvattua tiiviimmällä aikataululla tai pitää pidempiä oppitunteja niille opiskelijoille, jotka haluavat edetä nopeammin.

3. En pitänyt kielten opiskelusta koulussa

Lupaamme Sinulle, että tämä kurssi ei tule muistuttamaan koulun oppitunteja. Tuntiaika käytetään oppilaiden aktiivisen kielitaidon kohentamiseen – tarkoitus on saada heidät puhumaan ja käyttämään kieltä turvallisessa ympäristössä, jossa heitä ohjataan myös korjaamaan virheet ja käyttämään kieltä oikein. Opettajiemme kanssa on helppo viihtyä, koska he ovat mukavia ihmisiä, mutta samalla he ovat rautaisia ammattilaisia. He auttavat sinua rentoutumaan ja nauttimaan kohdekielellä keskustelemisesta. Ryhmäkokomme ovat pieniä, 2-6 henkilöä (joskin olemme joustavia tässä), jotta voisimme taata runsaasti puheaikaa jokaiselle opiskelijalle.

4. Me olemme kotimainen yhtiö. Hyvin harvat meistä oikeastaan tarvitsevat muita kieliä

Tässäkin asiassa on syytä ajatella tulevaisuutta; missä haluat yhtiösi olevan 10 vuoden kuluttua. Tuletko aina rajoittamaan toimintanne vain Suomen markkinoihin? Ja mitä tulee tapahtumaan Suomen markkinoille – oletko varma, että kotimaan markkinat itsessään eivät muutu kansainvälisemmiksi? Vaikka henkilöstösi ei tarvitsisikaan muita kieliä työssään nyt eikä tulevaisuudessa, kielikoulutus itsessään, heidän henkilökohtaista käyttöään varten, on tapa osoittaa heille, että arvostat heitä ja heidän työpanostaan. Se voi luoda siteitä henkilöstön välille ja lisätä sitoutumista yhtiöösi sekä auttaa rakentamaan tiimihenkeä, joka johtaa suurempaan tuottavuuteen ja yleisen työtyytyväisyyden lisääntymiseen.

5. C.C. Communication ei näytä tarpeeksi “ammattimaiselta”

On totta, että emme ole sijoittaneet paljon rahaa näyttäviin myyntimateriaaleihin ja sliipattuihin myyntihenkilöihin ja -esityksiin. Me emme juuri mainosta sanomalehdissä kuten jotkut kilpailijamme. Toimistomme on hieman keskustan ulkopuolella. Hintamme ovat niin paljon joitakin kilpailijoitamme edullisemmat, että on helppo ajatella, ettemme paini samassa sarjassa. Emme tuota omia oppikirjojamme. Mutta älä anna ulkonäön pettää. Siinä missä kilpailijamme käyttävät suuren osan budjetistaan ammattimaiselta näyttämiseen, me käytämme saman osuuden ammattilaisena olemiseen.

Me käytämme arvostettujen kustantajien kuten Cambridgen ja Oxfordin parasta oppimateriaalia, minkä lisäksi luomme jokaiselle asiakkaalle omaa, heidän oppilailleen ja yritykselleen kohdistettua materiaalia. Lähetämme opettajamme suoraan toimistoonne tehdäksemme opiskelusta mahdollisimman miellyttävää. Edullisen hintatasomme mahdollistaa myös se, että emme sijoita niin paljon rahaa myyntiin. Mitä tulee tuotteeseemme, kielikoulutukseen, me emme pihistele. Sinun on vaikea löytää kielikoulua, jonka opetushenkilökunta on yhtä pätevää ja kokenutta (ja mukavaa!) kuin C.C. Communicationin. Otamme koulutuksesi vakavasti, ammattitaidolla!

6. Olette liian kalliita

Tämän väitteen kuulemme yleensä joltakulta, joka ei ole verrannut hintojamme muihin kielikouluihin tai muuntyyppiseen koulutukseen, jota heidän yrityksensä hankkii (kuten IT-koulutukseen, johtamiskoulutukseen jne.), tai joltakulta, joka vertaa meitä valtion tuella rahoitettuihin oppilaitoksiin, jotka eivät oikeastaan tarjoa vastaavaa palvelua. (Jälkimmäiset tarjoavat suuria, persoonattomia ryhmiä, yleensä suomenkielisiä opettajia natiivien sijaan tai vähemmän kokeneita natiivikouluttajia, sekä valmiita oppisisältöjä räätälöityjen sijaan.) Laadukas räätälöity koulutus on iso sijoitus, mutta C.C. Communicationin hinnat laadukkaasta palvelusta ovat koko Suomen halvimmasta päästä.

7. Meillä on jo palveluntarjoaja ja hintanne on “suunnilleen sama”

Katsotaanpa ensiksi hintaa tarkemmin. Jotkut voivat kokea, että 5 euron ero yksikköhinnassa on “suunnilleen sama”, ajattelematta, että se tarkoittaa noin 7 prosentin eroa, joka onkin huomattava. Tietenkin yhden 20 yksikön mittaisen kurssin (eli tavallisen minimimittaisen kurssin) hinnassa se tarkoittaa vain 100 euron hintaeroa. Mutta kuvittele, että teillä on kolme kurssia, jotka alkavat syyskuussa ja jatkuvat toukokuuhun ja jokaisessa on 90 minuutin oppitunti viikoittain. Tämä 5 euron hintaero oppituntia kohden säästääkin yritykseltäsi reilusti yli 1000 euroa. C.C. Communicationin hinnat ovat 25-40 % halvemmat kuin joidenkin kilpailijoidemme. Heität tarpeettomasti yrityksesi rahaa hukkaan samalla kun voisit tilata meiltä yhtä hyvää tai parempaa koulutusta vähemmällä rahalla.

Tarkastellaanpa lisäksi tilannetta, jossa teillä on jo toimittaja tai aikaisempia kokemuksia jostakusta toimittajasta ja henkilöstösi on joko tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen opettajaansa. Uskollisuus kalliimmalle toimittajalle on aika hölmöä, mutta uskollisuus tietylle opettajalle, josta oppilaat todella pitävät, on ehdottomasti harkinnan arvoista. Tällä alalla opettaja ja tuote liittyvät saumattomasti toisiinsa. Jos hintaero on kuitenkin merkittävä, sinun kannattaisi selvittää, millaisia opettajia halvemman hintatason toimittaja voi tarjota. Pyydä saada tavata opettaja, jota he tarjoaisivat sinulle. Pyydä paria testioppituntia, tai jos yrityksesi järjestää paljon koulutusta, tilaa testikurssi ryhmälle tai yksityisoppilaalle halvemmalta toimittajalta ennen kuin tilaat koko koulutusohjelman heiltä. Jos kalliimpi toimittajasi ilmoittaa joutuvansa vaihtamaan opettajaasi, on erityisen hyvä ajankohta kokeilla halvempaa toimittajaa.

In English.

Language training C.C. Communication

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Referenssit

Tietoa yrityksistä, joille olemme kouluttaneet.