Miksi valita C.C. Communication?

C.C. Communication ei ole suurin kielikoulutuspalvelujen tarjoaja. Emme ole myöskään pienin. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja toimistomme sijaitsee Turussa. Kasvamme voimakkaimmin pääkaupunkiseudulla. Liikevaihtommme on noin 500 000 € vuodessa, mikä tekee meistä keskisuuren toimijan alallamme. Työllistämme noin 60 opettajaa, sekä koko- että osa-aikaisesti. Kirjoillamme on opettajia 30 kielelle, joista 12:ssa olemme toistaiseksi järjestäneet koulutusta.

C.C. Communication ei ole halvin kielikoulu, mutta hintamme ovat halvemmat kuin useimpien keskikokoisten tai suurten kielikoulujen. Meillä ei ole suurta markkinointibudjettia eikä loisteliasta toimistoa kaupungin keskustassa. Useimmat asiakkaamme haluavat järjestää koulutuksen omissa toimitiloissaan. Toimistomme sijaitsee rauhallisella asuinalueella muutaman minuutin kävely- tai ajomatkan päässä Turun keskustasta, ja asiakkaidemme käytettävissä on kaksi luokkahuonetta. Säästämme näin kuluissa, joten saamme pidettyä hintatasomme kilpailukykyisenä. Mitä kuitenkin tulee tuotteeseemme, olemme raskaansarjan sijoittajia. Sijoitamme opettajiemme ja opetusmateriaaliemme laatuun niin, että asiakkaamme saavat korkeatasoista ja tehokasta opetusta.

C.C. Communicationin vahvuus on joustavuus. Ymmärrämme, että asiakkaamme ovat kiireisiä ja vaativat joustavuutta monissa asioissa. Ensimmäinen näistä on kurssiemme sisältö. Opettajat neuvottelevat kurssien sisällöstä suoraan opiskelijoiden kanssa, antaen ammattilaisen apuaan, mutta samalla ottaen huomioon, että opiskelijat tuntevat tilanteensa ja ammattisanastonsa parhaiten. Opettajamme tekevät kaikkensa auttaakseen oppilaitaan menestymään työssään kohdekielellä. Koulutamme niin yleiskieltä, yleistä kaupallista kieltä, tai tarkoin määriteltyjen alojen ja aihepiirien kieltä kuten neuvottelujen, esitelmien, kokousten, puhelinkeskustelujen, kirjallisen viestinnän jne. kieltä. Voimme keskittyä myös esimerkiksi tietotekniikan, markkinoinnin, johtamisen ym. kieleen.

Toiseksi, joustamme aikatauluissa. Opettajamme ovat käytettävissänne lähes mihin tahansa opiskelijoille sopivaan aikaan ja muuttavat oppituntien ajankohtaa tarvittaessa lyhyellä varoitusajalla. Koulutus voidaan järjestää kerran tai kaksi kertaa viikossa tai intensiivikurssina kautta koko kielivalikoimamme.

Kolmanneksi, olemme joustavia opettajan valinnassa. Meillä on laaja valikoima taitavia opettajia ja pyrimme valitsemaan opettajan, joka tuntee jonkin verran omaa alaanne. Vaikka rohkaisemme opiskelijoita opiskelemaan syntyperäisten (kohdekieltä äidinkielenään puhuvien) opettajien kanssa, meillä on myös opettajia, jotka puhuvat sujuvaa suomea. Palkkaamme yleensä opettajia, jotka ovat jo pidempään asuneet Suomessa sen sijaan, että toisimme Suomeen nuoria, kokemattomia opettajia, kuten monet isommat kielikoulut tekevät. Tämän seurauksena useimmat syntyperäisistäkin opettajistamme osaavat ainakin jonkin verran suomea ja/tai ruotsia sekä tuntevat niitä ongelmia, joita suomalaisilla on kohdekielen kanssa. Valitsemme opettajia, jotka ovat persoonaltaan sekä hauskoja että kiinnostavia, mutta myös kiinnostuneita oppilaistaan, oppilaidensa työnantajista ja näiden tuotteista.

Sen lisäksi, että opetusohjelmamme suunnitellaan joustavasti, opettajamme ovat myös joustavia oman opetustyylinsä suhteen. Eri oppijat oppivat eri tavoilla ja opettajiamme ei sitouteta noudattamaan vain yhtä tiettyä metodia. He tietävät, miten tunnistaa suuri Sinun oppimistyylisi ja sovittavat oman opetustyylinsä sekä materiaalinsa siihen antaakseen Sinulle tehokasta koulutusta.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Referenssit

Tietoa yrityksistä, joille olemme kouluttaneet.