Kielikoulutus ja -valmennus yrityksille

C.C. Communication tarjoaa kielikoulutusta yrityksille ja organisaatiolle kuten myös yksityishenkilöille ympäri Suomea. Olemme yksi harvoista kielikouluista, joka pystyy tarjoamaan palveluita maanlaajuisesti, eli voimme tarjota opettajan samalle paikkakunnalle kuin oppilas.

Tarjoamme myös koulutusta Internetin välityksellä Skypessä. Järjestämme räätälöityä kielikoulutusta käyttämällä kokeneita natiiveja kouluttajia. Tarjolla on myös suomea puhuvia kouluttajia.

Laaja kielivalikoima

Englannin lisäksi C.C. Communication tarjoaa kursseja suomen, ruotsin, saksan, ranskan, italian, venäjän, viron, kiinan ja japanin kielessä, sekä yli 30 muussa kielessä. Joka vuosi järjestämme kielikoulusta noin 12 kielessä ja 150 yritykselle ympäri Suomea.

Kielikoulutuksen päämäärät

Päämääränämme on auttaa opiskelijoita käyttämään kohdekieltä tehokkaammin omassa työssään. Tämän vuoksi tunneilla kieltä käytetäään aktiivisesti, ja pyritään ajattelemaan kohdekielellä. Painopiste on erityisesti puhutussa kielessä. Opiskelijan toiveiden mukaan myös muita osa-alueita voidaan painottaa. Muita taitoja, kuten kirjoittamista, harjoitellaan kotitehtävien ja kouluttajan suosittelemien itseopiskelumateriaalien kautta.

Kurssien räätälöinti

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan kurssin ja aikataulun teidän tarpeisiinne ja kiireiseen aikatauluunne sopivaksi. Koulutus tapahtuu teidän tiloissanne, mutta voidaan toivomuksesta järjestää myös muualle. Kouluttaja voi tulla myös normaalin työajan ulkopuolella.

Natiivit kouluttajat

Opettajina toimivat pääasiassa natiivit kielenpuhujat, mutta tarvittaessa voimme tarjota myös oppilaan äidinkieltä puhuvan opettajan (esim. suomalaisen). Opettajillamme on keskimäärin 7 vuoden kokemus aikuiskoulutuksesta.

Lue lisää kouluttajistamme .

Laaja kurssivalikoima

Kurssiemme valikoimassa on perinteistä kerran viikossa tapahtuvaa opetusta sekä erilaisia intensiivisiä kursseja, seminaareja ja erityissanastokursseja. Lisäksi voimme tarjota erityyppisiä interaktiivisia kursseja, jotka tapahtuvat internetin välityksellä. Tavallisen kielikoulutuksen lisäksi tarjoamme kulttuurikursseja, kuten suositut Intian ja Kiinan kurssit.

Lue tästä lisää erikoiskursseista .

Tasotestaus

Tasotestauksella kartoitetaan oppilaan osaamisalue niin kirjoitetussa, kuullussa kuin puhutussakin kielessä. Testin pohjalta kouluttaja laatii kurssin tason ja käsiteltävät aihealueet. Meillä on tarjota myös mahdollisuus verkkotestiin.

Lue lisää tasotestauksesta.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit verkossa?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!

Kulttuurikoulutus

Kielikoulutuksen ohella tarjoamme myös kulttuurikoulutusta suomeksi tai englanniksi asiantuntevan kouluttajan kanssa.