Verkko-oppiminen

Internet tarjoaa loistavia mahdollisuuksia kielen oppimiseen. Verkko-oppimista on monenlaista; valitettavan monessa verkko-oppimisohjelmassa kyse on kuitenkin vain hienommalta kuulostavasta tavasta tehdä kotitehtäviä. Ohjelma saattaa sisältää monivalinta- ja lukutehtäviä, parhaimmassakin tapauksessa myös videoleikkeitä niiden lisäksi.

Opettaja omalla tietokoneellasi

C.C. Communication tuo sinulle opettajan omalle tietokoneellesi. Tarjoamme reaaliaikaista videoyhteyttä kokeneen opettajan kanssa, jolloin etäopiskelu on yhtä tehokasta kuin räätälöity yksityistunti luokkahuoneessa. Kuulet ja näet opettajan puhuvan kohdekieltä ja hän myös kuulee ja näkee Sinut ja voi korjata virheesi heti. Kehität suullista kielitaitoasi, et vain kirjoitettua kieltä (vaikka tämä puoli kehittyy tietenkin myös). Keskustellessanne voitte lähettää dokumentteja edestakaisin, kuten omia työhön liittyviä yhteydenpitoja, artikkeleita, kuvia, kuunnella sopivia nauhoitteita ja katsella videopätkiä sekä keskustella niistä. Kaikkein tärkeintä on, että opettaja on kanssasi omalla näyttöpäätteelläsi auttamassa sinua oppimaan ja käyttämään kohdekieltä tarvitsemallasi tavalla.

Jos aika, joka menee oppitunnille matkustaessa, tai raha, joka menee opettajan matkakustannuksiin, on rajoitteena edistyksellesi kielessä, jota tarvitset työssäsi niin tämä on ratkaisu. C.C. Communication tarjoaa sekä syntyperäisiä että suomea puhuvia opettajia; mielenkiintoisia opettajia jotka ovat kiinnostuneita sinusta, työstäsi, yrityksestäsi ja tuotteestanne, ja jolla on kokemusta auttaa sinua sekä kielen että tämäntyyppisen opiskelutekniikan kanssa.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!