Effektiv språkträning i finska

C.C. Communication erbjuder skräddarsydda språkkurser i finska för privatpersoner, företag och organisationer. Plats: Kursen kan ordnas på er arbetsplats, eller på annat lämpligt ställe. Vi har lärare i hela Finland, men erbjuder även distansundervisning t ex via Skype.

Våra erfarna lärare har i regel finska som modersmål, men om ni vill kan vi också erbjuda lärare som är kunniga i ert modersmål ( t ex ryska, engelska, svenska osv.) Vår metod innebär att vi maximerar användningen av finska under lektionerna och varvar deltagarnas prat med lärarens instruktioner och korrigeringar. Vi rekommenderar lektioner på minst 90 minuter i veckan, men erbjuder även kortare eller längre lektionspass alltefter önskemål. Om det passar ert schema ordnar vi även intensivkurser på heltid. Vi erbjuder individuell undervisning och smågruppsundervisning på arbetsplatsen. Startdatum och längd på kursen anpassas efter ert schema.

Våra kurser är skräddarsydda. Även om kursbok ofta används, kommer läraren att erbjuda extra material för era speciella behov, som kan vara att klara språktestet för finskt medborgarskap (YKI-testet), lära sig finska för arbetslivet och/eller skapa en egen Averktygslåda@ för att klara sig som icke-finsk i Finland.

Före kursen börjar kommer vi att be er göra ett kort telefontest eller fylla i vårt formulär för behovsanalys på nätet, så att läraren får inledande information om era behov. När kursen framskrider är det önskvärt att ni ger läraren mera information om vad ni önskar och behöver. - Det kan t ex handla om att öva sådana situationer som att besöka hälsocentralen, reparera bilen, småprata med grannarna, shoppa, åka buss, etc. Vi har erfarenhet av undervisning på alla nivåer; från fullständiga nybörjare till modersmålstalare som vill lära sig skriva professionellt.

C.C. Communication erbjuder även översättningstjänster, både auktoriserade och icke-auktoriserade, till finska eller från finska till något av en mängd olika språk (och även språkpar som inte involverar finska).

För mera information eller en offert, kontakta oss på: info@cc-communication.fi

Blev du intresserad?

Lämna en offertförfrågan!