Englantia henkilöstöhallintoon

Yritysten muuttuessa yhä kansainvälisemmiksi niiden johto joutuu kohtaamaan uudenlaisia haasteita: Miten kommunikoida selkeästi ja tehokkaasti englanniksi monikielisen ja -kulttuurisen henkilöstön kanssa? Hyvän englannin kielen taidon tärkeys korostuu henkilöstöhallinnon osastoilla.

Englantia henkilöstöhallintoon on tarkoitettu sekä kokeneille HR-ammattilaisille, että aloitteleville asiantuntijoille, mutta myös kenelle tahansa, jonka työtehtäviin sisältyy henkilöstöhallinnon osa-alueita. Kurssi hyödyttää yhtä lailla yrityksen johtotehtävissä toimivia henkilöitä kuin toimistoapulaisiakin. Voimme auttaa teitä saavuttamaan työssänne vaadittavan englannin kielen tason.

Englantia henkilöstöhallintoon -kurssilla käsitellään monia henkilöstöhallinnon aihealueita, kuten esimerkiksi:

  • tehtäväkuvaukset, henkilöarviointi
  • rekrytointi / lomautus / irtisanominen
  • tehtävien kuvaaminen ja niiden määrittely – tehtävät ja vastuualueet
  • henkilöstön kehittäminen
  • työsuhde ja -sopimukset
  • palkkaus ja korvaukset.

Edellä mainittujen aiheiden lisäksi kurssilla voidaan käsitellä tarkemmin esimerkiksi yrityksenne alan erikoissanastoa, työturvallisuusasioita, ammattiliittojen toimintaa tai kehityskeskusteluja. Räätälöimme kurssin sisällön ja aikataulut oppilaiden tarpeiden mukaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden tasotestaukseen.

Kurssin päätavoitteena on kehittää osallistujista kaikissa työtilanteissa englannin kielellä sujuvasti kommunikoivia henkilöstöalan ammattilaisia. C.C. Communication auttaa teitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!