Englantia puhelimessa

Yritysten jatkuvan kansainvälistymisen myötä viestintä työtovereiden ja asiakkaiden kanssa tapahtuu yhä useammin englanniksi. Puhelimitse kommunikointi on haastavaa, koska apuna ei ole kehonkieltä tai ilmeitä, joita osapuolet voisivat tulkita. Kurssi opettaa sinulle, miten käyttää englantia tehokkaasti ja selkeästi puhelimessa.

Englantia puhelimessa -erikoiskurssilla opetellaan englannin kielen sujuvaa käyttöä puhelinkeskusteluissa. Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka käyttävät työssään englannin kieltä puhelimessa, aina puhelinvaihteen hoitajasta yrityksen toimitusjohtajaan. Tunneilla käydään läpi puhelinkeskusteluissa tarvittavia erityisfraaseja sekä englannin kielen eri muodollisuusasteita. Kurssilla tehdään myös todellisia työtilanteita simuloivia puhelinkeskusteluharjoituksia, joissa oppilaat pääsevät harjoittelemaan puhelinkeskusteluiden eri tyyppejä ja sisältöä.

Kurssilla voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aihealueita:

  • puhelimessa esittäytyminen, pahoittelu ja kommunikaatio-ongelmien käsittely
  • vastaajaviestien laatiminen sekä viestien jättäminen
  • tapaamisten sopiminen ja peruminen (kohteliaisuusstrategiat)
  • valitusten käsittely, asiakaspalvelu
  • ehdotusten laatiminen ja sopimusten solmiminen

Kurssin sisältö rakennetaan yrityksenne toimialan ja oppilaiden työtehtävien perusteella, ja tuntien taso ja aikataulut suunnitellaan oppilaiden tarpeiden pohjalta. Tarjoamme myös mahdollisuuden tasotestaukseen.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso lisätietoa ja pyydä tarjous!