Business English

Yritysten kansainvälistyessä joutuu henkilöstö uudenlaisten haasteiden eteen; asiakaskontaktit ovat yhä monikielisempiä ja -kulttuurisempia. Vakuuttava ja selkeä kommunikointitaito on tullut välttämättömäksi.

Business English on C.C. Communicationin erikoiskurssi, joka on suunnattu kaikille yrityksen liiketoimintaan osallistuville henkilöille. Vaikka työntekijöiden työnkuvat eroavat toisistaan, kaikkien työssä vaaditaan sujuvaa kielitaitoa, jotta liiketoiminnalle asetetut tavoitteet voidaan saavuttaa.

Mikäli tarvitsette apua oman alanne englannin kielen kanssa, me pystymme auttamaan. Business English on kokonaisuus, joka kattaa tarvittavat ilmaisut ja sanastot, joiden avulla voitte hoitaa kansainvälisiä asiakassuhteita, kohdata ulkomaalaiset toimittajat, osallistua messuille, selvittää valituksia ja kyselyitä. Kurssilla voidaan esimerkiksi käsitellä seuraavia osa-alueita:

  • Työ ja vastuualueet: tavoitteet, työnkuva, myyntitapaamiset, tilaukset, innovaatiot ja tuotekehitys, strategiat ja muutokset
  • Uudet kontaktit: messut, suhteiden luominen (small talk -strategiat, sähköpostit)
  • Tarjoukset: myyntipuhe, tarjouksen laatiminen, ehdotuksen pyytäminen, asiakkaan kuuntelu
  • Vinkkejä onnistuneisiin neuvotteluihin, yritysvierailut, neuvottelutyyli
  • Tilaukset: puhelin- ja internet-tilaukset, sopimusehdot ja sanonnat
  • Asiakaspalvelu: ongelmien selvittäminen puhelimitse ja kirjallisesti, kirjeet, reklamointi
  • Erot britti- ja amerikanenglannin kaupallisessa sanastossa

Yllä mainittujen osa-alueiden lisäksi kurssilla voidaan perehtyä syvällisemmin esimerkiksi markkinointikielen tyyleihin ja tuote-esittelyjen pitämiseen. Kurssi voidaan järjestää joko yksilö- tai pienryhmäopetuksena. Räätälöimme kurssin aikataulun, sisällön sekä tason tarpeenne ja budjettinne mukaan.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!