Juridinen englanti

Juridisen englannin erikoiskurssi on tarkoitettu lakialan ammattilaisille, jotka kokevat, ettei heillä ole riittävää taitoa asiakassuhteiden hoitamiseen englanniksi. Kurssin tarkoituksena on perehdyttää oppilaat lakiterminologiaan ja alalla käytettäviin ilmaisuihin, sekä parantaa heidän englannin kielensä sujuvuutta työkäytössä. Kouluttajamme räätälöi kurssin sisällön vastaamaan oppilaiden tarpeita sekä helpottamaan tehokasta oppimista.

Kouluttajamme Helsingissä on asianajajan koulutuksen saanut äidinkielenään englantia puhuva opettaja. Muissa kaupungeissa pystymme tarjoamaan äidinkielenään englantia puhuvia opettajia, joilla on kokemusta erikoiskurssien suunnitelusta ja järjestämisestä monille ammattiryhmille ja aloille.

Tunneilla voidaan käsitellä esimerkiksi yritysjuridiikkaa, sopimus-, vero-, perhe- tai rikoslainsäädäntöä tai useampia edellä mainittuja aiheita.

Käytetystä erityisterminologiasta johtuen oppilailla tulisi olla vähintään perustason tiedot englannin kielestä. Voimme tarvittaessa arvioida osallistujien taitotason ennen kurssin alkua. Kurssi voidaan järjestää yksityis- tai ryhmätunteina, ja aikataulu sovitaan joustavasti osallistujien toiveiden mukaisesti.

Jos olet vaativassa kansainvälisessä ympäristössä työskentelevä lakialan ammattilainen, juridinen englanti on tarkoitettu juuri sinulle.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!