Englannin keskustelukurssi

Englannin keskustelukurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia rakentamaan hyviä suhteita asiakkaisiin ja kollegoihin. Kurssi tarjoaa sinulle ne ilmaisukeinot ja keskustelumenetelmät, joiden avulla menestyt sosiaalisessa kanssakäymisessä englanniksi.

Kurssilla voidaan käsitellä mm. seuraavia aiheita:

  • keskustelunavaukset ja small talk
  • vierailijoiden tervetulleeksi toivottaminen sekä viihtyvyyden varmistaminen
  • tutustuminen
  • ravintolatilanteet
  • hyvien suhteiden ylläpitäminen
  • verkostoituminen

Kurssilla käsitellään myös kulttuurienvälistä viestintää sekä ihmissuhdetaitoja. Taitava viestijä tulee hyvin toimeen kollegoidensa kanssa, kuuntelee ja ymmärtää ohjeita ja saa viestin perille liian jyrkkiä keinoja käyttämättä. Hän osaa viestiä tehtävän vaatimalla tavalla, ja tämä taito on korvaamaton niin konfliktitilanteiden ratkaisussa kuin tuotteen myymisessä asiakkaalle.

Small talk on rentoa keskustelua, joka "rikkoo jään" tai täyttää vallitsevan kiusallisen hiljaisuuden. Small talkin osaaminen on arvostettu taito, ja toimiva small talk onkin tärkeämpää kuin kieliopin täsmällinen osaaminen. Small talkin avulla aloitetaan tutustuminen ja avataan keskustelu ennen tärkeitä tapaamisia ja muita tilaisuuksia. Missään muualla ei small talk ole yhtä tärkeää kuin työmaailmassa ja erityisesti sosiaalisissa tilanteissa, joissa työ yhdistyy huviin.

Yllä mainittujen aiheiden lisäksi kouluttaja valmistelee keskustelunaiheita, viestintäharjoituksia ja muuta kurssisältöä osallistujien tarpeiden, taitotason ja kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Viestintätaitojen kehittäminen on hyödyksi kaikilla elämän osa-alueilla aina työelämästä muihin sosiaalisiin tilanteisiin ja kaikkeen näiden väliltä. Koskaan ei ole liian myöhäistä parantaa omia viestintätaitojaan.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!