Englantia media-alalle

Nykymedian kansainvälistyessä huimaa vauhtia media-alan ammattilaisiin kohdistuvat haasteet kasvavat. Tarjoamamme koulutuksen avulla opit käyttämään englannin kieltä itsevarmasti ja tehokkaasti.

Englantia media-alalle on erikoiskurssi, jonka aikana oppilaat harjaantuvat käyttämään englantia työssään tehokkaasti. Kurssi on suunniteltu media-alan ammattilaisille, ja tunneilla käydään läpi alan erikoissanastoa sekä ilmaisuja. Oppilaat pääsevät harjoittelemaan alalla tarvittavia taitoja todellisia työtilanteita simuloivissa harjoituksissa.

Kurssilla voidaan käsitellä esimeriksi seuraavia aihealueita:

  • sanomalehdet: uutisten kirjoittaminen ja otsikoiden laatiminen, artikkeleiden analysointi ja kirjoittaminen, haastattelut
  • radio: radiojuontajien kieli, tuotantoprosessin ymmärtäminen
  • aikakauslehdet: kannen taitto, toimituksen kokoukset, kuvausten järjestäminen
  • television: leikkaus, tv- ja elokuvatuotannon kieli
  • elokuvat: käsikirjoituksen kirjoittaminen, elokuva-arvostelun laatiminen; elokuvan jakeluun liittyvä kieli
  • internet: verkkosivujen suunnitteluun liittyvä tekninen sanasto, blogien ja podcastien luominen
  • yrityksen palvelujen markkinointiin ja mainontaan liittyvä kieli.

Käytettävissämme on myös kouluttaja, jolla on vuosien kokemus työstä media-alalla (etupäässä radiossa). Kouluttajamme voi valmentaa yrityksenne hallinto- tai tiedotushenkilöstöä englanninkielisten haastattelujen ja lehdistötiedotteiden diplomaattisessa ja täsmällisessä hoitamisessa. Koulutuksen avulla he selviävät myös hankalimmista kysymyksistä ja pystyvät luomaan yrityksestä parhaan mahdollisen kuvan suurelle yleisölle ja sijoittajille.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!