Englantia kiinteistöalalle

Englantia kiinteistöalalle -erikoiskurssimme on tarkoitettu kiinteistöalan ammattilaisille, jotka haluavat parantaa työssään tarvitsemaansa englannin kielitaitoa. Kurssi on suunniteltu vastaamaan oppilaiden erityistarpeita, ja sillä käsitellään ammattikohtaista sanastoa todellisissa tilanteissa. Aiheina ovat esimerkiksi kiinteistönvälittäjän tehtävät, erilaiset kiinteistöt sekä kiinteistöihin liittyvät oikeudelliset asiat. Tarkoituksena on auttaa osallistujaa sisäistämään hänen työhönsä liittyvää sanastoa, fraaseja ja ilmaisuja sekä parantaa hänen yleistä englannin kielen taitoaan. Kurssimateriaaleina käytetään mm. dialogeja, aitoja tekstiotteita ja kielioppiharjoituksia. Tunneilla painotetaan suullisten taitojen aktivointia. Kurssilla voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aihealueita:

  • Erilaiset kiinteistöt ja niiden arviointi
  • Kiinteistönvälittäjän tehtävät ja eettiset näkökohdat
  • Kiinteistön hallintaoikeus, omistaminen ja vuokraaminen
  • Sopimukset, lainat ja vakuutukset
  • Kiinteistön käyttöoikeudet ja käytön rajoitukset
  • Kiinteistönhallinta

Näiden lisäksi kurssilla voidaan syventyä tarkemmin opiskelijoille oleellisiin kiinteistöalan tai englannin osa-alueisiin. Pääpainona on valmistaa kiinteistöalan ammattilaista viestimään sujuvasti englannin kielellä kaikissa työtilanteissa. C.C. Communication auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen.

Opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia, ja he puhuvat englantia äidinkielenään. Koska kurssilla käsitellään erikoissanastoa, osallistujien tulisi hallita vähintään englannin kielen perusteet. Voimme tarvittaessa arvioida osallistujien taitotason ennen kurssin aloittamista. Kurssi suunnitellaan oppilaiden tarpeiden, taitotason ja aikataulujen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!