Verkkosivujen käännökset

Kun suunnittelette kotisivujenne päivittämistä tai tarvitsette apua eri kieliversioiden kääntämiseen, ota yhteyttä C.C.Communicationiin. Tarjoamme teille verkkosivujen käännökset ammattitaidolla ja yli 20 vuoden kokemuksella 200:lle eri kieliparille. Ota yhteyttä ja katsotaan teille sopivin ratkaisu.

Vaihtoehdot

  1. Asiakas toimittaa meille verkkosivujen materiaalit muokattavassa muodossa, esim. Word-asiakirjana.
  2. Asiakas antaa meille kirjautumistunnukset verkkosivujen eri kieliversioiden muokkaamiseksi, ja kääntäjä tekee käännökset suoraan verkkosivuille.
  3. Keräämme materiaalit sivuilta asiakkaan lähettämän linkkilistan mukaisesti ja tallennamme ne muokattavaan asiakirjaan, johon kääntäjä tekee käännöksen.
  4. Laadimme itse linkkilistan, jonka asiakas tarkistaa, keräämme materiaalit sivuilta ja tallennamme ne muokattavaan asiakirjaan, johon kääntäjä tekee käännöksen.

Listan ensimmäinen vaihtoehto on asiakkaalle edullisin, sillä muissa tapauksissa hintaa nostaa itse kääntämisen lisäksi tehtävä työ, kuten tekstien hakeminen, kerääminen tai mahdollinen syöttäminen sivustolle. Voimme myös tehdä alustavan tarjousarvion sana- tai merkkimäärän pohjalta, mutta tällöin varaamme oikeuden muuttaa arviota varsinaisen tekstin nähtyämme.

Lisäpalvelut

  • Olemassa olevien kieliversioiden oikoluku: oletteko varma tekstienne virheettömyydestä?
  • verkkosivuilta löytyvien muiden materiaalien käännökset: ladattavat asiakirjat, videoleikkeet jne.
  • päivitysten kääntäminen (eri kieliversioiden vertaaminen suhteessa päivitettyyn alkuperäisversioon, ja uusien osioiden kääntäminen)

Pyydä tarjousta ja tiedustele edullisempaa pakettihintaa useamman kielen käännöksistä osoitteesta kaannos@cc-communication.fi. Katso tarkemmat tiedot käännöspalveluesitteestämme.

Haluatko nopean ja ilmaisen tarjousarvion käännöksestä?

Klikkaa tästä, liitä käännettävät dokumentit, ilmoita kieliparit ja määräaika, tai lähetä sähköpostilla: kaannos@cc-communication.fi.