Englantia kirjanpidon ja talouden ammattilaisille

Englantia kirjanpidon ja talouden ammattilaisille -kurssimme on suunniteltu ammattilaisille, joiden työhön kuuluu kirjanpidollisista ja taloudellisista asioista viestiminen niin asiakkaille kuin kollegoillekin.

Kurssi on suunniteltu vastaamaan oppilaiden erityistarpeita, ja sillä käytetään sekä uusimpia oppimateriaaleja että oppilaan todellisessa työssä käsiteltäviä aineistoja. Kurssilla käsitellään sisäisen ja ulkoisen kirjanpidon sekä taloudenhoidon sanastoa, avainsisältöä ja hyödyllisiä fraaseja. Tunneilla keskitytään oppilaan päivittäisessä työssä kohtaamiin tilanteisiin. Tarkoituksena on auttaa oppilasta sisäistämään hänen työhönsä liittyvää sanastoa, fraaseja ja ilmaisuja sekä parantaa hänen yleistä englannin kielen taitoaan, kieliopin, puhumisen, ymmärtämisen ja kirjoittamisen osa-alueilla.

Kurssimateriaaleina käytetään mm. dialogeja, aitoja tekstiotteita, kaavioita ja diagrammeja sekä kielioppiharjoituksia. Tunneilla painotetaan suullisten taitojen aktivointia sekä rohkaistaan osallistuja kommunikoimaan englannin kielellä.

Kurssilla voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • tilinpäätökset
  • verotus ja verosuunnittelu
  • tilintarkastajan ja asiakkaan yhteistyö
  • budjetointi
  • kirjanpidon periaatteet
  • tase
  • sisäinen kirjanpito
  • tilintarkastukset.

Opettajamme ovat kokeneita ammatilaisia, ja he puhuvat englantia äidinkielenään. Koska kurssilla käsitellään erikoissanastoa, osallistujien tulisi hallita vähintään englannin kielen perusteet. Voimme tarvittaessa arvioida osallistujien taitotason ennen kurssin aloittamista.

Kurssiaikataulu räätälöidään oppilaiden toiveiden mukaiseksi.

Jos olet kansainvälisessä ympäristössä työskentelevä kirjanpidon tai talouden ammattilainen, englantia kirjanpidon ja talouden ammattilaisille -kurssimme on tarkoitettu juuri sinulle.

Kiinnostuitko?

Jätä Tarjouspyyntö!

Oppitunnit Skypessä?

Katso tietoa verkko-oppimisesta Skypen avulla ja pyydä tarjous!